Ücretsiz Python Kursları

Python yazılım dili herkese başlangıç için önerilen bir dil olarak bilinse de aynı zamanda bir çok alanda işinize yarayan oldukça önemli bir dildir. Makine öğrenmesinden veri görselleştirmeye, bir websitesi yapmaya kadar her alanda kullanma şansına sahipsiniz. Bu alanda ki önemli ve ücretsiz eğitimlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1.FreeCodeCamp.org

Açıklama : Free Code Camp yurtdışı kaynaklı ve eğitimlerin İngilizce olduğu bir site ancak bunun diğer bir artısı uluslararası olarak bir geçerliliğin olmasıdır. Önemli üniversitelerde eğitim veren hocaların desteğiyle hazırlanan bu siteden eğitim almak isterseniz ilgili linkler aşağıda yer almaktadır.

Eğitim Dili : İngilizce

Eğitim Sonrası Sertifika : Var

Link : Python ile Veri Analizi

Link : Python ile Makine Öğrenmesi

2.Patika

Açıklama : Patika yazılım alanında bir çok eğitimin yer aldığı, eğitimlerin ödev ve projeler eşliğinde sunulduğu bir platformdur. Ayrıca sosyal imkanlar tanıması ve yaşadığınız zorluklarda başkalarından yardım alma şansınız vardır. Bir çok eğitim patikası ve dersi mevcuttur. Aşağıda python için olan 2 dersi bulabilirsiniz.

Eğitim Dili : Türkçe

Eğitim Sonrası Sertifika : Var

Link : Python Temel Ders

Link : Phyton İleri Seviye

3.BTK Akademi

Açıklama : BTK tarafından 1 milyon yazılımcı mottosuyla başlayan bu eğitim sitesi fikri hızla devam etmekte. BTK tarafından sunulan yazılım eğitimlerine ulaşıp, en sonda ufak bir sınava katılarak katılım sertifikası almanız da mümkündür.

Eğitim Dili : Türkçe

Eğitim Sonrası Sertifika : Var

Link : Yeni Başlayanlar İçin Python

Link : Veri Bilimi İçin Python ve Tenserflow

Link : Python ile Siber Güvenlik Uygulamaları

4.Udemy

Açıklama : Udemy hemen her konuda ücretli ve ücretsiz olarak eğitim alabileceğiniz bir web sitesidir. Python öğrenmek için aşağıda sizlere ücretsiz olarak erişebileceğiniz bazı kursların linkleri paylaşılmıştır. Üye olup, sepetinize eklemeniz yeterli olacaktır.

Eğitim Dili : Türkçe

Eğitim Sonrası Sertifika : Var

Link : Python Programlamanın Temelleri

Link : Python ile Sıfırdan Programlamaya Giriş

Link : Python ile Nesne Tabanlı Programlama A-Z™

Link : Python Programlama Dili Öğreniyorum 1

Umarım eğitimler faydalı olmuştur. İyi çalışmalar.

Daha yeni Daha eski