Ücretsiz İngilizce Yazılım Eğitimi Alabileceğiniz Siteler

Anadilimizde eğitimlere katılmak ne kadar faydalı olsa da, dünyanın ortak dili olan ingilizce olan eğitimlere katılmak bize büyük katkılar sağlamaktadır. Uluslararası geçerliliği olan eğitim sitelerinden eğitimler alıp sertifikalarımızı özgeçmişimize eklediğimizde bu bizi rakiplerimizden 1 adım öne geçirecektir. Bu eğitimleri alacağınız 3 önemli kuruma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Coursera.org

Bir çok alanda eğitimler alabileceğiniz bu platformda oldukça güzel yazılım eğitimleri var. Ünlü üniversite ve kurumlardan alabileceğiniz bu eğitimlerin sonunda eğer finansal yardıma uygunsa ücretsiz olarak sertifika almanız da mümkün. Eğer değilse sadece eğitim ücretsiz olarak alınabiliyor.

Site Linki : Coursera

FreeCodeCamp.org

Python, Javascript gibi önemli dillerde eğitimlere bu web sitesi üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Bazı kurslar videolu ve alıştırmalıyken diğer eğitimler sadece alıştırmalı olarak verilmektedir. Yurtdışında çok bilinen bir eğitim sitesi olduğu için size özgeçmiş olarak büyük katkı sağlayacaktır. Eğitim sonunda ücretsiz olarak sertifika almanız mümkün.

Site Linki : FreeCodeCamp

Edx.org

4000'den fazla eğitime sahip olan Edx sitesi üzerinden Harvard gibi bir çok önemli kurumun sunduğu ücretsiz eğitimlere ulaşmanız mümkün. Sertifika için bir ücret talep etmekteler ancak eğitimleri inceleyerek ücretsiz olanlara kayıt yaptırıp eğitimlere başlayabilirsiniz. Özellikle ünlü CS50 eğitimi için yazımıza bakabilirsiniz.

Site Linki : Edx


Daha yeni Daha eski