Ücretsiz Türkçe Yazılım Eğitimi Alabileceğiniz Siteler

Eğer İngilizceye tam hakim olduğunuzu düşünmüyorsanız ve yazılım dilleri üzerine ana dilinizde eğitim almak istiyorsanız aşağıdaki sitelere bir göz atmanızda fayda var.

Patika

Videolar, ödev ve projeler ile birlikte bütün yazılım dillerinde eğitimler sunan Patika tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir. Patika adını verdikleri belli başlı eğitimlerini içeren kursların birleşimleri bulunmaktadır. Bu eğitimlerin hepsini tamamladığınızda bir patikayı tamamlayıp yetkinliğinizi kazanmış oluyorsunuz. Site içinde sosyal bir alan olması ödevlerde ve etkileşimde büyük katkı sağlamakta. Ayrıca kurs tamamladıkça bir puan sistemi de mevcut. 

Eğitim sonunda sertifika : VAR

Site Linki : Patika

BTK Akademi

Hayatımıza yakın zamanda giren BTK Akademi ile Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun oluşturduğu sistem ile genelde yazılım ve teknoloji üstüne bir çok eğitime ulaşmanız mümkün. Bütün dillerde eğitimler bulunan sitede eğitim sonlarında katılım sertifikası alıp bunu Linkedin üzerinden paylaşmanız da mümkün. 

Eğitim sonunda sertifika : VAR

Site Linki : BTK Akademi

BilgeİŞ

Ortadoğu Teknik Üniversitesinin de katkılarıya oluşturulan bu eğitim sitesinde bir çok eğitime ücretsiz şekilde ulaşmanız mümkün. Kodluyoruz.org katkılarıyla oluşturulan eğitimler özellikle faydalı içerikler sunmaktadır.

Eğitim sonunda sertifika : VAR

Site Linki : Bilgeİş

Udemy

Udemy ne kadar ücretli kursları ile bilinse de ücretsiz eğitimlere de ulaşılması mümkün olan bir site. Size vereceğim link üzerinden ücretsiz olan eğitimleri bir üyelik oluşturup, hemen sepetinize ekleyerek edinebilirsiniz.

Eğitim sonunda sertifika : VAR

Site Linki : Udemy


Umarım faydalı bir içerik olmuştur. İyi çalışmalar.
Daha yeni Daha eski