Courseradan Nasıl Ücretsiz Sertifika Alınır?

Coursera ücretsiz sertifika almak
Coursera.org sitesinde bir çok konuda, yetkin kurumların eğitimlerine ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Eğitimlerin sonucunda alınabilecek sertifikalar ise belli bir miktar ücret karşılığında sağlanmaktadır. 

Bu sertifikayı ücretsiz şekilde almak için ise sitenin bize sunduğu bir seçenek bulunmakta. Finansal destek talep ederek sertifikayı ücretsiz olarak alma şansına sahip oluyoruz.

Bu ücretsiz sertifikalara ulaşmak için eğitimin finansal desteğe uygun ibaresi içermesi gerekiyor. 

Kursun sayfasında Financial Aid is avaible yazısı yazması gerekiyor.




İlgili yerleri İngilizce olarak doldurmanız ve 150 kelime sınırına dikkat etmeniz önemlidir. Çeviri için Google Translate kullanabilirsiniz.

Bu sorular hangi mesleği yaptığınız, ne kadar bir maaşa sahip olduğunuz, bu kursa neden başvurduğunuz, bu kurs için en fazla kaç dolar ödeyebileceğiniz gibi sorulardan oluşmakta. Bu sorulara İngilizce olarak cevap vermeniz gerekiyor.

Bu soruları içtenlikle doldurmanızı tavsiye ederim. Bu kurs için ne kadar ödeyebileceğinizi belirttiğiniz kısımda 0 olarak girmenizde bir sakınca yoktur.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra ise 10 ila 15 gün içerisinde finansal yardım isteğiniz sonuçlanıp size mail ile dönüş yapılıyor.

İyi çalışmalar.

Daha yeni Daha eski