Ücretsiz SketchUp Dersleri

SketchUp Nedir ? 

SketchUP, 2000 yılında piyasaya sürülen bir 3 boyutlu modelleme programıdır. Last Software tarafından geliştirilen program özellikle mimari modelleme için kullanılmaktadır. Render aşamasında ise Enscape programı ile uyumlu olarak çalışmaktadır.

Kurslarda kullanmak için 1 aylık deneme sürümüne https://www.sketchup.com/try-sketchup adresinden kayıt olarak ulaşabilirsiniz.

1.BTK Akademi

BTK akademi üzerinde bulunan SketchUp kursu ile sıfırdan bir mimari modellemeyi ve render alarak görsel olarak sunumlar hazırlamayı öğrenebilirsiniz. Yaklaşık olarak 10 saat süren bu eğitimde bir Autocad çiziminden 3 boyutlu olarak bir çizim elde etmeyi ve bu projenin Enscape ile render alınmasına kadar tüm aşamaları öğrenme şansınız bulunmaktadır.

Eğitim Süresi : 9 saat 44 dk
Eğitim Dili : Türkçe

2.SketchUp Web Sitesi

SketchUp kendi sitesi üzerinde belli başlıklar altında bir çok eğitim sunmaktadır. Bunları ilgi alanınıza göre seçerek bedava olarak alabilirsiniz. Link üzerinden almak istediğiniz kursu seçip tıklayıp daha sonra Enroll for Free seçeneğiyle kayıt olabilirsiniz.

Eğitim Dili : İngilizce

3.Udemy Kursları

Udemy oldukça fazla ücretli ve ücretsiz olarak SketchUp eğitimi sunmaktadır. Bunlar arasında önemli olanlarının linklerine aşağıdan ulaşıp, ücretsiz olarak kurslara kayıt olabilirsiniz.

Eğitim Dili : İngilizce

Umarım faydalı olmuştur. İyi çalışmalar dilerim.

Daha fazla eğitim içerikleri için sitemizi takip etmeye devam ediniz.


Daha yeni Daha eski