Ücretsiz Yazılım Eğitimi Veren Siteler

Ücretsiz Yazılım Eğitimi Alabileceğiniz Siteler

1.PATİKA

Açıklama : Bütün yazılım dilleri hakkında eğitimlere (patikalara) tamamen ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz bir sitedir. Oldukça kapsamlı eğitim setleri olan ve giriş, orta veya ileri seviyelerde eğitimler alabileceğiniz güzel bir işleyişe sahip. Ayrıca ödev ve projeler ile eğitim oldukça iyi şekilde destekleniyor. 

Eğitim dili  : Türkçe 
Eğitim sonunda sertifika : Var

2.BTK AKADEMİ

Açıklama : BTK tarafından 1 milyon yazılımcı kampanyasıyla duyurulan ve bütün yazılım dilleri hakkında eğitimlere katılım sağlayabileceğiniz bir platform. 18 yaş üstündeyseniz e-devlet üzerinden daha küçük iseniz sistem üzerinden giriş yapabilirsiniz. Katılım sonucunda bir katılım belgesi alabiliyorsunuz. Linkedin üzerinde paylaşma şansına da sahipsiniz.

Eğitim dili  : Türkçe 
Eğitim sonunda sertifika : Var

3.FREECODECAMP

Açıklama : Hem videolu hem de uygulamalı bir çok eğitime sahip olan FreeCodeCamp sitesinin eğitimlerini oldukça köklü üniversite hocaları anlatmaktadır. Bir çok dilde eğitim alabileceğiniz sitenin yurtdışında da bilinir olması size bir artı katacaktır. 

Eğitim dili  : İngilizce
Eğitim sonunda sertifika : Var

4.COURSERA

Açıklama : Coursera yurtdışında oldukça önemli üniversite ve şirketlerin eğitimler verdiği, hem ücretsiz hem de ücretli şekilde erişim sağlayabileceğiniz bir eğitim sitesidir. Menü üzerinden ücretsiz kursları seçip daha sonrasında kendinize uygun alandaki yazılım derslerine katılım sağlayabilirsiniz. Kurs sonunda alınan sertifika için bir ücret talep etmekteler ancak bunu finansal yardım talebiyle ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Eğitim dili  : İngilizce
Eğitim sonunda sertifika : Var

Daha fazla eğitim için takipte kalın. İyi çalışmalar.

Daha yeni Daha eski